ERBJUDANDET

En av de saker som man bör undvika vid ett bygge är.. överraskningar. För oss utgör de alltid en inspirationskälla, men också andra människors behov inspirerar oss. Uttrycket ”det går inte” bannlyste vi för länge sedan ur vår vokabulär. Vi är därför oerhört glada att nästan alla projekt som vi blir anförtrodda är exeptionella och unika. Specialprojekt - som vissa kallar det - hör till vardagen i vår verksamhet. Vi specialiserar oss emellertid i husbyggen och renoveringar av både småhus och offentliga byggnader.

Vi bygger, bygger om och renoverer badrum, kök, elinstallationer, vattenledningar. Vi bygger väggar, konstruktionsväggar, undertak och belysning. Antingen utför vi endast konstruktion, bygger nyckelfärdiga objekt eller slutför ett påbörjat projekt genom att måla, tapetsera, klä med kakel och inreda. Vi ritar och producerar garderober, skåp, dörrar och trappor. Som totalentreprenör har vi en helhetsbild av projektet och en bra kontroll över alla etapper. Det ger oss möjlighet att effektivt hantera byggprojektet medan kunden får luta sig bakåt och koppla av....

VI UTFÖR SPECIALPROJEKT ENLIGT KUNDENS ÖNSKEMÅL

Vi äger profesionell utrustning av internationellt renommerade märken som Makita, Bosch, Festool, Milwauke, som servas regelbundet. Vi har egen teknikavdelning och en utbyggd transportavdelning. GROS TRADING har flera arbetsteam och ett eget kontor med kundservice samt en snickarverkstad där kundernas drömmar omvandlas till verklighet.

Kunskap, förtroende, noggrannhet, passion, målmedvetenhet och personlig utstrålning är några av de anställdas karaktärsdrag på GROS TRADING. Vi samarbetar med högkvalificerade yrkesmän. Detta kommer ni att övertygas om när ni ser våra slutförda projekt.

Copyrights © 2015 Alla rättigheter reserverade.
Genomförande: