Om oss

Om Oss
Gros Trading AB

Att bygga hus, renovera lägenhet eller göra ombyggnad kan ibland påminna om en mardröm, men att omsätta drömmen i verklighet behöver inte vara så dramatiskt. Hur ska man planera sin investering för att det ska gå så smidigt som möjligt? Det räcker att ha en ide och resten sköter de som kan det. Hur vet man att de kan? Eftersom de är mycket erfarna.

GROS TRADING har varit verksamt på byggmarknaden i 20 år snart och utfört byggen som är utspridda över hela Stockholm och Stockholms skärgård. Vi har framförallt byggt privathus, men också några offentliga byggnader.

I vår verksamhet anlitar vi välprövad maskinpark, gediget byggnadsmaterial och framför allt ett duktigt arbetsteam. Vi anställer yrkeskunniga hantverkare såsom snickare, murare, elektriker, vvs-specialister, målare som kan både måla och tapetsera, byggmästare som tar sig an sina arbetsuppgifter med alla sinnena öppna. Våra medarbetare utgör en garanti på ett fullbordat byggprojekt och ett fackmannamässigt och noggrant utförande av alla etapper.

300
Nöjda Kunder
20
År i Branschen
900
Projekt

Vi erbjuder

ett brett utbud av professionella tjänster

KÖKSRENOVERING

BADRUMSRENOVERING

NY- TILLBYGGNAD

RIVNING

Möt våra medarbetare

Kunskap, förtroende, noggrannhet, passion, målmedvetenhet och personlig utstrålning är några av de anställdas karaktärsdrag på GROS TRADING. Vi samarbetar med högkvalificerade yrkesmän. Detta kommer ni att övertygas om när ni ser våra slutförda projekt.

Bogdan Gros

Marek Gros

Sylwester Tarczynski

Över tjugo års erfarenhet
av svenska marknaden

Våra senaste projekt

Har Ni frågor eller funderingar?
Tveka inte att kontakta oss!